Bedrijfstrainingen

Navsail biedt u een all-in solution.

Voor de Coaching & Training doeleinden, heeft Navsail een vijftal programma’s ontwikkeld. De ultieme uitdaging om de theorie in praktijk te brengen.

Management course: Beter coachen, directer leidinggeven, delegeren, beslissingen nemen, “20 jaar ervaring zegt niets, men kan het ook 20 jaar verkeerd hebben gedaan”

Teamwork: Samenwerken, communicatie, wisselingen in taak, overdracht van functie. “Mensen die werken, maken fouten. Mensen die weinig werken maken weinig fouten. Er zijn mensen die helemaal geen fouten maken”

Efficiëntie rules: Kortere lijnen, sneller handelen, beslissen binnen de mogelijkheden, functioneel overleg. “Mensen struikelen niet over bergen, maar over molshopen”

Assessments: Werken in de praktijk, probleemanalyse, werkdruk, collegialiteit, inzicht, vaststellen van zwakke en sterke punten. “Hij heeft een goed stel hersens, alleen niet in de juiste volgorde”

Just for fun Professionele wedstrijdtraining, all positions set, reality based simulation, alle zeiltechnieken in teamverband, available material (genaker/spinnaker). “Op de deur van succes staat zowel duwen als trekken”

Binnen deze programma’s kunt u in overleg uw eigen wensen invullen.

Kick-off nieuw product
beoordeling nieuwe/bestaande medewerkers
sportieve teambuildingdag,
verbetering prestaties/optimalisering samenwerking
ontspanning
externe beoordeling door coach
incentive
brainstormsessies

In alle gevallen zullen de handelingen die aan boord plaatsvinden, getoetst en gerelateerd zijn aan de zaken die bij u in uw bedrijf normaliter ook plaatsvinden.

Welkom aan boord!

bedrijfstrainingen