Events

One-day-event (matchraces)
Onze coach zal het team naar de finish leiden. In een volwaardige wedstrijdsetting zal de bemanning uitleg en instructie over de boot krijgen. Alle posities aan boord zullen worden ingevuld en iedereen krijgt een taak als onderdeel van de motor.

Desgewenst kan een zusterschip ingeschakeld worden en kunnen er matchraces georganiseerd worden. (1 op 1 wedstrijden)

Wedstrijden
Durft u de uitdaging aan? Ons schip is ORC-gemeten en mag dus deelnemen aan diverse officiƫle ORC wedstrijden. Zoekt u een sportieve incentive die men nooit meer zal vergeten? De ultieme test van body and mind. Dit programma geeft ook extra exposure aan uw bedrijf. Wie maakt de foto met uw vlag en uw team, als de finish wordt gepasseerd?

Relax
De boog kan niet altijd gespannen staan. Er kan een mooie locatie als bestemming worden gekozen. De vestingstad Hellevoetsluis of het pittoreske Middelharnis kan tijdens de lunch als haven fungeren. Maar een mooie ankerplaats kan ook uitkomst bieden. ‘s Ochtends en ‘s middags ontspannen zeilen. Hierbij hebben we ook de mogelijkheid om een dagdeel of avond arrangement met u samen te stellen, om zodoende uw drukke agenda niet teveel te belasten, al dan niet met een culinair vervolg.

Bedrijfsevenementen
Uw eigen regatta met maximaal 30 schepen. Klanten en/of personeel zullen enorm enthousiast zijn over dit unieke evenement. Vanaf 2 schepen kunnen wij voor u een complete dag organiseren (of dagdeel). Wij willen u graag informeren over de mogelijkheden.