GrevelingenCup

Navsail biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan een wedstrijd in de Grevelingencup. Gedurende de gehele winterperiode word er op het uitdagende Grevelingenmeer een competitie gezeild. In 6 wedstrijden zal worden uitgemaakt wie zich de winnaar van deze spannende en gezellige cup mag noemen. Voor deze wedstrijd kun je je nu aanmelden als teamlid. Er wordt gestreden in diverse categorieën in totaal worden er meer dan 150 schepen ingeschreven.

Ons jacht is gemaakt om snel te varen en je wordt dan ook direct uitgedaagd om het maximale uit het schip te halen. Voor iedere opvarende is er zeilkleding en een reddingsvest aanwezig. Je CWO gediplomeerde instructeur begeleid het team naar de eindstreep op het schitterende Grevelingenmeer. Ook zonder zeilkennis en/of ervaring kun je eenvoudig deelnemen aan de wedstrijd.

Na een mooi resultaat te hebben behaald in het seizoen 2012/2013, met een crew bestaande uit steeds wisselende onervaren opstappers, die voor het eerst met wedstrijdzeilen in aanraking zijn gekomen, verschijnen we dit jaar weer aan de start.

Weetjes Navsail Grevelingencup 2012/2013 
- hoogste notering 6e plaats van de 21 deelnemers
- gemiddelde aantal vrouwelijke crew 63%
- 86% bemanning zonder wedstrijd ervaring
- 31 verschillende crewleden/deelnemers over het hele winterseizoen

De gehele wedstrijdserie wordt gesponsord door i-Calling BV en biedt jullie de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief deel te nemen aan de wedstrijd.

Programma:
wedstrijdbespreking
Voorbereiden zeilen
Invaren
regatta
nabespreking/borrel

Geplande data:
Zondag 10 Oktober 2021
Zondag 7 November 2021
Zondag 12 December 2021
Zondag 16 Januari 2021
Zondag 13 Februari 2021
Zondag 6 Maart 2022
Zaterdag 19 Maart 2022

Uw bijdrage voor de GrevelingenCup:  € 99,50 p.p.p.d
inclusief inschrijfgeld, zeilkleding, zeillaarzen, reddingsvest.
Bij inschrijving van 2 of meer personen tegelijk € 79,50 p.p.

Informatie Aanmeldknop