Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race Experience

Wilt u zeilen of meezeilen op een echt Volvo Ocean Race schip, dan is dit uw kans.  Vanuit Nederland (Breskens en Scheveningen)organiseren wij diverse Masterclasses, Experiences en Bedrijfsevenementen. Tevens kunt u internationaal opstappen op onze vo70 die in het Caraïbische gebied is gestationeerd. Met de deelname van Team Brunel Nederland en Team Akzo Nobel in de editie 2017/2018 en met de finish aan het einde van deze slopende race in Scheveningen is Nederland prominent vertegenwoordigd in deze mondiale monster race en is de VOR hot!

Wij bieden u de mogelijkheid om in Nederland op te stappen op 1 van onze beschikbare racers. De Sanya Lan is het op dit moment het snelste Volvo Ocean Race ontwerp ooit (vo70) en met Bouwe Bekking  en Mike Sanderson als oud schippers een unieke mogelijkheid  om het echte race gevoel te ervaren. Met de Boudragon, voorheen Silk Cut (vo60) en trainingsschip voor VOR race talenten is dit schip van Team Bouscholte een must voor iedere gepassioneerde zeiler. T

Team Bouscholte en Holland Ocean Races verzorgt  Workshops en Experiences en laat u het gevoel van snelheid en racetechniek tijdens het zeezeilen van dichtbij ervaren op een Volvo Ocean Schip (vo60). U kunt zich hiervoor individueel aanmelden en voor zowel de beginnende als ervaren zeiler is dit de mogelijkheid om de aanwezige kennis te verhogen of juist nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Bovenal is het een sensationele ervaring om actief of passief door team Bouscholte meegenomen te worden in dit avontuur.

The Monster Project, heeft als de Kosatka deelgenomen in de Volvo Ocean Race als Team Russia in 2008-2009, met de kantelkiel is deze vo70 supersnel en was de Nederlander Wouter Verbraak de navigator van het team. Wij kunnen u exclusief een plek aan boord aanbieden op de internationale tour die het schip vaart, als het niet in de thuishaven in Engeland ligt.

volvo ocean race

 

programma VO60

 

volvo ocean race - like us on facebook