VOR experience VO60

Voormalig Volvo Ocean Race schipper Hans Bouscholte, heeft de faciliteiten gecreëerd om jong talent op te leiden voor het oceaan racen op grote schepen. Hiervoor heeft hij een vo60 aangeschaft en deze helemaal laten uitvoeren naar zijn wensen en heeft hij zijn ervaring gebruikt om dit schip geheel volgens zijn maatstaven uit te kunnen voeren.

Jonge zeilers kunnen na een zorgvuldige intake en een uitgebreide praktijktest in aanmerking komen voor een plaats als trainee aan bord van dit indrukwekkende schip. Dit betekent intensieve trainingen, zware beproevingen zowel mentaal als fysiek en een competitieve wedstrijdmentaliteit.
Dit alles gaat natuurlijk gepaard met veel plezier, avontuur, teamspirit en voldoening.

Onder auspiciën van Hans Bouscholte, worden deze talenten klaargestoomd door Holland Ocean Racing en heeft u de mogelijkheid om als opstapper 1 of meerdere dagen te ervaren hoe het voelt om met een team van gepassioneerde zeilers op zo’n schitterend VOR schip te kunnen varen.

Op de experiences kunt u een dag meetrainen en staat de coaching van de talenten centraal. In hun kielzog kunt u actief een aantal taken oppakken, waarover de schipper u instrueert en waarbij de vaste bemanning u begeleid.

In de meerdaagse tochten en de delivery’s worden de talenten eveneens beproeft, maar kunt u als opstapper van waarde zijn door mee te draaien met activiteiten die deze hands-on trips met zich meebrengen. Kortom leerzaam, uniek, uitdagend en dit alles met een hoge FUN factor.

VOR experience VO60

Programma VO60