Weekend trips, Races en Delivery VO60

Topspeed met een Volvo Ocean race schip, een lang weekend zeezeilen naar de kust van Dover, Delfzijl, Cowes en Cherbourg. Leven aan boord op een VO60, onder begeleiding van het Team Bouscholte, ga je 1 van de mooiste Noordzee tochten maken.

Als crewlid ga je meelopen in het wachtsysteem en ervaar je direct in de praktijk waarmee je als oceaanzeiler te maken krijgt. In deze ultieme 3-daagse Masterclass, worden je zeilcapaciteiten versneld naar een hoger niveau gebracht, door direct mee te participeren in het trimmen van de zeilen, het navigeren en sturen van het schip.

Tijdens de heen en terugreis, ga je de volle beleving van de Volvo Ocean Race voelen. De schipper gaat de capaciteit van dit raceschip op alle mogelijke manieren benutten en het gehele team inspireren om de aanwezige skills te gebruiken om zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te arriveren. Tevens is het element ontspanning een wezenlijk onderdeel van deze trip en daarbij is het traditionele biertje in een lokale pub de welverdiende beloning voor de bemanning.

Op beide weekenden is slecht ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Dus reserveer tijdig VOL=VOL!

Geplande trips:

Datum Trip Prijs € p.p.
1/2  juni 2024 Veronica Race (start Roompotsluis Collijnplaat, eindigt Breskens) 750,-
23-25 augustus 2024 North Sea  Crossing Breskens NL – Dover UK – Breskens NL
Incl. Food & Drinks on board
Excl. Food/Transport/Hotel on shore
995,-
6-8 september 2024 North Sea  Crossing Breskens NL – Dover UK – Breskens NL
Incl. Food & Drinks on board
Excl. Food/Transport/Hotel on shore
995,-

 

 Day Experiences

Informatie Aanmeldknop