Zeilinstructie

Zeilen met je familie, vrienden, gezin……, op vakantie, met je werk of een dagje ontspannen……., in het binnenland, in het buitenland? Hoe dan ook, zeilen is hot.

Het is een heerlijk gevoel om op je bestemming te komen door enkel gebruik te maken van de wind. Om een schip in beweging te krijgen is een klein beetje spierkracht nodig maar wellicht nog meer techniek. Hoe meer inzicht je hierin krijgt, hoe leuker het wordt.

We hebben al diverse solozeilers opgeleid, maar zeilen in groepsverband is erg gezellig. Met een goede taakverdeling kun je ervaren wat het effect is van een goede samenwerking aan boord. Onze lesmethodiek is dan ook uniek van opbouw. Door de populariteit van onze manier van werken is er altijd genoeg belangstelling om in kleine groepjes te varen maar is individuele inschrijven mogelijk.

Navsail heeft een aantal spoedcursussen ontwikkeld die voldoen aan de wensen van de moderne zeiler. Hierbij wordt de lesstof van CWO I/II/III en vaarbewijs 1 en 2 als basis genomen, met daarbij als aanvulling veiligheid en teamwork. De lessen worden altijd gegeven door een gediplomeerd CWO-instructeur met ruime praktijk en wedstrijd ervaring.